Dance of the Brush

Ik heb het grote genoegen aan te kondigen dat ik op 24 januari 2020 terug ben in Nederland voor een heel speciaal evenement: mijn eerste internationale Sumi-e-tentoonstelling — ‘The Dance of the Brush’ in Amsterdam.
 Het is altijd een plezier om Sumi-e schilderen en Zen-meditatie te delen. Ze hebben mijn leven voor altijd veranderd en ik ben erg dankbaar dat ik de kans krijg om ze aan de wereld door te geven.

Ik geloof dat veel mensen tegenwoordig op zoek zijn naar een spirituele beoefening die een diepere betekenis aan hun leven zal geven. We realiseren ons intuïtief dat onze dagelijkse routine, prestaties en bezittingen niet kunnen voldoen aan het diepe gevoel van gemis in ons bestaan. We verlangen allemaal naar een eenvoudig, vredig en harmonieus leven, voor ons en voor de anderen. Ik ben dankbaar dat ik Sumi-e ben tegengekomen als middel om deze spirituele zoektocht tot uitdrukking te brengen en te verdiepen.

Sumi-e is een kunstvorm die spreekt tot elke menselijke geest en iedereen die het tegenkomt, wordt getroffen door zijn eenvoud, spontaniteit en hart.
Het drukt datgene uit dat verder gaat dan woorden: welnu, ik zal met mijn handen praten, en jullie zullen met je ogen luisteren …

De tentoonstelling zal twee maanden in Amsterdam plaatsvinden en jullie zijn allemaal welkom. Ik kijk ernaar uit om veel nieuwe schilderijen te delen die de creatieve energie die ik sinds vele jaren in mezelf voel, vrij uitdrukken. Ik hoop velen van jullie te zien op de open avond op 24 januari.

Ik wens jullie het beste van deze wereld.
Zen en Sumi-e meester Beppe Mokuza

Download de brochure

Doneer om het project te ondersteunen